Logo letter

Sådan vælger du den rigtige dildo

Uanset om du allerede har flere dildoer i natskuffen derhjemme, eller om du er på jagt efter den første, vil du sikkert have problemer med at finde den rigtige. Det er et lidt et luksusproblem, men udvalget er efterhånden så stort, at man let farer vild. Det ville være lettere at vælge, hvis der var 2 eller 3 muligheder, men i dette tilfælde snakker vi flere hundreder, hvis ikke tusinder af muligheder.

Vi kan desværre ikke fortælle dig nøjagtigt hvilken dildo er den rigtige til dig. Hvad vi til gengæld kan, er at give gode råd og ting til eftertanke, så du kan tage et kvalificeret valg. Det er ikke sikkert du ender ud med én kandidat efter at have brugt vores guide, men du vil helt sikkert have sorteret en stor del fra.

 

Størrelsen

Det måske vigtigste du bør overveje inden du køber en dildo, er størrelsen på den. Er dildoen for stor, kan du risikere at det gør ondt. Er den for lille, mærker du den måske ikke rigtigt når du bruger den. Begge dele vil i sidste ende betyde, at du ikke får den brugt.

Overvej derfor hvad du er til. Skal det være en ordentlig kleppert som kan mærkes i en uge efter du har brugt den, eller skal den være mindre og lettere at målrette de steder hvor det føles ekstra godt at blive stimuleret?

 

Materialet

De fleste dildoer er lavet af plastik, men også glas og metal bruges som materiale. Plastik er ikke bare plastik, og du finder således både hård plastik og blød plastik, også kendt som gummi.

Glas og metal er de hårdeste dildoer du finder, og de føles derfor af meget når du bruger dem. Materialet giver sig nemlig ikke, ligesom det kan gøre ved dildoer af plastik. Glas og metal dildoer har den fordel, at du kan lege med temperaturen for at få en anderledes oplevelse med dit sexlegetøj. Både glas og metal er følsom overfor varme og kulde, og du kan således bruge et varmt eller koldt vandbad til at køle din dildo ned eller varme den op inden brug.

Alle typer af materialer kan føles rigtig dejligt og give rigeligt med orgasmer. Det er derfor, i sidste ende, et spørgsmål om præferencer, og om du har tænkt dig at lege med temperaturen på din dildo.

 

Prisen

Det er ganske fornuftigt at gøre sig lidt tanker om prisen. Spørg dig selv, hvor meget du er villig til at spendere. På den måde kan du allerede nu sortere en del muligheder fra.

Ved du ikke helt hvor du ligger prismæssigt, er en god tommelfingerregel, at højere pris også betyder højere kvalitet. Om en høj kvalitet så er en nødvendighed, det ved kun du!

 

Kilde: https://temptations.dk/dildo-guide/